Skötselråd

 

Jag hör ständigt tjejer säga: jag gjorde mina naglar jämt förut men mina egna blev helt förstörda efteråt!

Jag ska vara ärlig nu... 80% av de som säger detta har bara slitit bort material och tipparna. Det är ju självklart att dina egna naglar ta stryk då. Du rycker ju bort ett material som sitter stenhårt på nageln. Det är ju självklart att dina naturella naglar under inte klarat av detta. När du står och river & sliter bort materialet så får du oftast med lite av din naturliga nagel och dess uppbyggnad!

Jag säger inte att det är omöjligt att en nagelterapeut kam skada dina naglar for life..men då finns det nog skäl till det. Outbildad, stressad, slarvig. Allt ska gå så snabbt som möjligt! Och detta är inte OK!

Det finns ju vissa som inte är utbildade heller men som gör naglar iallafall! Det är ju upp till dig som kund att bestämma vart du vill gå men ett tips är att kolla upp stället ordentligt. Finns det nå diplom osv?!
Tips är ju absolut att gå till någon som är utbildad, diplom kan ju gärna få synas så du som kund kan se utan att känna sig besvärlig om att fråga om du kan få se personens diplom. Ett ställe som har bra service är oftast lite härligare att gå till.. Ingen stress, man ska känna sig avkopplad. Som att det är skönt att komma till salongen & få naglarna fixade. Liten egen-tid :) inte att man kommer till en salong och man känner redan stressen påväg in genom dörren. Usch och nej tack!

Vi som är utbildade finns ju för att hjälpa dig.. Ge råd hur du ska sköta naglarna osv. Vi hjälper dig givetvis att fila bort materialet försiktigt och fint om du ej av olika skäl kan va kvar dom!

 

 

 

 Skötselråd 

Använd handskar vid diskning, städning & trädgårdsarbete osv

Använd ej naglarna som verktyg som tex. burköppnare, skohorn.Bildörrarna kan man lätt slinta i handtaget på och bryta naglarna bakåt.

Peta aldrig med hårda föremål under naglarna, använd istället en mjuk nagelborste för att få bort smuts. Du kan lägga lite olja på nagelborsten för att lättare få bort smuts.


VIKTIGAST är att olja naglarna..
mår den naturliga nageln dåligt så sitter materialet sämre. Nageln kan spricka och materialet kan som sagt lossna om du inte oljar nageln. Detta beror på att nageln torkar ut och förlorar sina naturliga fetter som är nödvändigt för att nageln ska må bra.


Om ni skulle vilja använda vanligt nagellack över era gelenaglar så måste ni använda er utav en olje och acetonfri remover när ni ska ta bort nagellacket, viktigt! Använder du med aceton så kommer dina gelenaglar skadas och arbetet på dom förstöras.
Vissa mediciner kan påverka hur bra gelet sitter på nageln.. (tex insulin hjärtmediciner). Även förskylning, stress, värmeväxlande väder kan påverka hållbarheten negativt.
Personer som bildar mycket vätska i kroppen kan naglarna sitta sämre på.

 

Ta hand om dina naglar!!!





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR