hudvudstaden




Fredag:
Jobbade till halv åtta. Fick skjuts direkt hem till Jenny där även andra Jenny va hehe. Runt halv elva får man ett samtal från östervall som frågar om jag ska med ut på krogen. Han och robin kommer och hämtar upp mig, åker hem till mig och jag springer upp snabbt och byter om och hämtar alkohol. Blev dock inte krogen utan någon fest på skallberget.


Lördag: Började med jobb till halv fem. Ca tre fick jag veta att jag skulle med grabbarna till sthlm på tatueringsmässa, sen dra ut på krogen och sen på söndagen till uppsala. Cyklade så jääävla snabbt hem efter jobbet för kvart i fem skulle dom hämta upp mig. Jag va klart i tid men inte dom..haha och dom ska skylla på att vi tjejer är sega ;P.




Det enda jag kan säga om lördagen är att den va helt jäkla galen. Har nog aldrig varit sådär full i hela mitt liv haha...men jag klagar inte, hade en awesome time med dom bästa!






me in action

Är lite bitter och jaa..allt möjligt för tillfället så det enda ni får som blogg inlägg idag är lite jobb bilder från make up store. Detta är väl någon vecka sen om jag inte minns fel.

Jätte söt tjej som fyllde år och fick en sminkning av hennes vän som present :).





ut på sjöööön



Åkte och firade mormor idag runt två tiden, jätte trevligt. Plockade hennes bryn som en av presenterna :).


Såhär såg jag ut idag. Lätt makeup! Allt från MUS

M/S Old gold, dramatic och take off 
M/S Pollution (längst frans kanten)
M/S Ghetto (ögonbrynen)
Wonder powder Kalahari
Eyepencil Snowflake
Sunpowder Tan


haha ser flottig ut men det är blixten




Runt halv sex, sex blev jag upphämtad av G och N. Vi åkte ner till hamnen för att åka lite båt..och fiska!
Jag höll tummarna att vi inte skulle få fisk, haha tycker fiskar är äckliga :P.
Efter vår båttur åkte vi iväg och käkade lite mat och sen skulle grabbarna hem och packa. Dom åker iväg till Magaluf imorgon, dit jag också skulle åkt om jag bara fick med mig en tjejkompis...men icke :(
Kunde ju åkt med dom själv också men inte så kul om dom hittar nå ragg och så måste dom hålla koll på mig :P Njaaeee, inte direkt!



skit stora fåglar. Blev rädd :O





Godnatt gott folk!!


party like a rockstar

Fredags blev det förfest hos mig igen, drog ut på bmb efter det. Haha jag hade svinroligt ;P!









hååår

Sov hos E inatt, drog till frissan kl halv tre och färgade och klippte det. Färgen blev asbra, tonade ner det blonda
litegrann. Hade lite för ljust innan tycker jag, hade blekts så mkt av solen!

  



Nu iväg till gymmet! Hööörs

sommarkväll

Jobbade som sagt från åtta imorse till kvart i åtta ikväll. Cyklade hem, duschade och fixade till mig snabbt. Halv nio blev jag upphämtad av miccis och ninni. Åkte ner på stan för en drink. Tabazco va stängt så gick förbi pitchers istället :). 


´
haha riktig råtta!



Imorgon ska jag ner på stan och fixa nytt pass. Tänkte kolla runt lite på stan också, se om man hittar nå skoj :)! Finns säkert nå kul att köpa. Får se vad man hittar på senare på kvällen. Nu blir det sängen iallafall. Gymmet imorgon bitti. Kraaam