SPA kväll

Idag efter jobbet åkte jag hem, tänkte sola men tog en spa kväll istället :) 
Började med en mask som rengör huden på djupet. Sedan en fukt mask, sen avslutade jag med ett fukt serum. Det är viktigt att ha såna kvällar, när man tar hand om sig själv & sin hud :) 



GLAMGLOW
Eftersom skaparna av glamglow vet att vuxna lider av blemmor lika mycket som tonåringar, har de skapat världens mest vetenskapligt avancerade rensande behandling att förebygga och läka från insidan och ut. Använd som en hel ansiktsmask eller som en punktbehandling så ofta som behövs. Applicera ett tunnt lager på rengjord hud. Låt verka i 5-20 minuter beroende på din huds tillstånd.


CLARINS hydraquench mask
En exeptionell hudvård, med hjälp av Clarins expertis, för att tillfredsställa hudens fuktbehov med en ojämförbar effektivitet. Slätar ut fina linjer orsakade av uttorkning och gör huden mjuk, fräsch, behaglig och strålande. Applicera på ansikte och hals. Låt sitta på i 5 till 10 minuter. 


SENSAI prime solution
Sensai Prime Solutions återupplivar hudceller som blivit mindre mittagliga med åldern. Huden återfuktas och förbereds för att optimera effekten av efterföljande hudvårdsprodukter. Applicera morgon och kväll! 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR